A project részletei:

infoblokk
A projekt címe:

Saját fejlesztésű

elektronikai komponensek

gyártásához szükséges

kapacitás bővítése

Kedvezményezett: TKM team Kft.
Támogatás összege 24 425 000 Ft
Támogatás mértéke: 50%
A projekt befejezési dátuma: 2017.12.29.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-00941

A projekt tartalma:

Összesen 5 korszerű gyártó eszközzel bővül kapacitásunk.

A projektben szereplő 3 korszerű, a jelenlegieknél gyorsabb beültetőgép és a 2 reflow alagútkemence több, mint 15 millió alkatrészt tud évente beültetni. Jelenlegi eszközeinkkel évente 2,2 millió SMD alkatrészt tudunk beültetni, tehát a beruházással kapacitásunk közel hétszeresére növekszik.

Az utóbbi évek jelentős termékfejlesztési tevékenysége és a jelen kapacitás bővítés eredményeképpen már a globális piac többi jelentős szereplője figyelmébe tudjuk ajánlani termékeinket azzal a biztonsággal, hogy megrendeléseiket felelősségteljesen vállalhatjuk, mind megfelelő szakmai háttér, mind kapacitás szempontjából. A teljes szakmai piac pontos ismeretében elmondható, hogy ezzel a nyitással várhatóan további nagy volumenű megrendeléseknek nézünk elébe.

A folyamat további eredménye a piaci és pénzügyi stabilitás növekedése, ugyanakkor további innovatív fejlesztések folytatására nyílik lehetőség a következő években.

Piaci image-unk meghatározó eleme, hogy csak egyedileg funkciótesztelt terméket szállítunk le.

Ez további emberi erőforrást is igényel, tehát a gyártási kapacitás növekedésével proporcionálisan a foglalkoztatott létszám is növekszik majd.

SMT_szoba
Reflow